Результати сесії 2020 Cambridge English: Young Learners

☝️Наш результат – максимальні бали у Кембриджських іспитах Щиро вітаємо наших учнів, які набрали найвищий бал у іспитах для дітей молодшого віку, – Любу Малоног, Дениса Троян та Аліну Сотулу!

У березні цього року 24 учні ЛЦ SVITMOV.ck підтвердили свої знання, склавши міжнародні Кембриджські іспити (Cambridge Exams).
У  кожному з іспитів YLE Starters, YLE Movers, YL Flyers, маємо тих, хто досягнув максимальних результатів

Детальніше

Конкурс Spelling Bee

Наші учні вміють писати слова англійською без помилок! І це завдяки конкурсу, який ми започаткували в 2019 році. Кожного семестру ми проводимо конкурс Spelling Bee на визначення найкращого знавця англійського спелінгу серед учнів нашого центру. Мета конкурсу Spelling Bee – проспелити (вимовити по літерах) слова різної складності.

Детальніше

НАМ 8 РОКІВ!

НАМ 8 РОКІВ!
🏆 Вісім років ми працюємо на результат, навчаючи 8 іноземним мовам, та допомагаємо оволодіти мовою, яка змінює життя на краще.
 За цей час ми навчили більше 10000 студентів у місті Черкаси та наші випускники успішно навчаються та працюють у Канаді, Швейцарії, Німеччині, Данії, Польщі та інших країнах світу.

Детальніше

Підготовка до щорічної сесії Cambridge Exams

А що ти робиш для досягнення поставлених цілей
Наші студенти активно готуються до щорічної сесії Cambridge Exams, яка цього року відбудеться 7️⃣ березня на території нашого лінгвістичного центра. Один раз на тиждень в нашому центрі проводяться додаткові заняття з підготовки до іспитів.

Детальніше

Форум для партнерів Cambridge University Press, November 2019

Наш лінгвістичний центр отримав ексклюзивне запрошення на Перший форум партнерів Cambridge University Press/ First Cambridge University Press Partners Forum Ukraine MEET TO SUCCED, який відбувся 19 листопада 2019 р. в Києві.📣Керівники та викладачі нашого центру мали честь бути його учасниками та представляти наш центр в якості партнера.

Детальніше

Ви бажаєте збільшити свій дохід? Оберіть курс!

Англійська + професія = успіх 💸 Незалежно від того, яку ціль Ви ставите у вивченні англійської мови, навчання у ЛЦ SVITMOV.ck допоможе Вам досягти її швидко та ефективно. 🎯 Наші переваги: команда фахівців, комунікативний підхід та зручне розташування в центрі Черкас.

Детальніше

Анонс літнього денного мовного табору в Черкасах 2019

Запрошуємо Ваших дітей прийняти участь у  ENGLISH SUMMER СAMP:

  • Вікові групи: 10-12 та 13-15 років
  • Дати проведення: 10-14 червня 2019
  • Вартість: 2200 гривень – 5 днів
  • Харчування: оплачується окремо (обід в Paprika – 60 грн.)
  • Графік: 10:00-17:00
  • Місце проведення: приватний будинок на території міста
Детальніше

Чекаємо на результати Oxford Project Competition 2019

Вже не в перший раз наші учні приймають участь у міжнародному проекті від одного з найвідоміших видавництв Англії – Oxford University Press. Мета проекту – це розвиток навичок спілкування англійською мовою, а також вміння співпрацювати з іншими для досягнення поставленої мети. Задача проекту створити комікс-колаж, який є закінченням історії, поданої на сайті видавництва.

Детальніше

Вітаємо наших студентів з успішним складанням міжнародного іспиту IELTS

Нарешті наші студенти отримали довгоочікувані результати іспиту IELTS, який було проведено 09 березня 2019 у Черкасах. Завдяки ґрунтовній підготовці до занять та професіоналізму викладачів центру  цілі та мрії наших студентів стають реальністю!  

Детальніше

Eкзаменаційна сесія YL Exams, KET та PET 10 березня 2019 р. в SVITMOV.ck

10 березня 2019 року відбулась сесія Кембриджських іспитів з англійської мови на отримання міжнародного сертифікату. Місце проведення  – лінгвістичний центр  SVITMOV.ck (Черкаси). Наразі ми чекаємо на результати, які будуть відомі через 4-6 тижнів після проведення іспитів.

Детальніше