Форум для партнерів Cambridge University Press, November 2019

FB_IMG_1574319130435

Наш лінгвістичний центр отримав ексклюзивне запрошення на Перший форум партнерів Cambridge University Press/ First Cambridge University Press Partners Forum Ukraine MEET TO SUCCED, який відбувся 19 листопада 2019 р. в Києві.📣Керівники та викладачі нашого центру мали честь бути його учасниками та представляти наш центр в якості партнера. Один з семінарів-тренінгів проводила провідний автор видавництва Ен Робінсон (Anne Robinson). ЇЇ ентузіазм та ідеї надихають ефективно навчати своїх учнів англійської.

Завдяки цьому заходу ми:

🎯 навчилися розвивати в учнях навички успішної презентації, вмінню, яке є ключовим для навчання англійській мові та професійного майбутнього наших учнів🔑, а також тренувалися залучати та мотивувати студентів за допомогою відомого автора підручників від Cambridge University Press, Anne Robinson;
🎯 дізналися про можливі стратегії професійного розвитку викладачів іноземної мови на онлайн платформі від Cambridge Assessment English;
🎯 персонально ознайомились з новинками видання, які побудовані на останніх дослідженнях у сфері викладання англійської мови як іноземної.

Ми високо цінуємо нашу співпрацю з Cambridge University Press та Cambridge Assessment English та щиро вдячні організаторам цього чудового івенту.

Цікавий факт: Cambridge University Press – книжкове видавництво, створене на базі Кембриджського університету Англії. Першу власну книгу опублікувало ще в 1584 році, тому вважається найстарішим видавництвом світу.