Вітаємо наших студентів з успішним складанням міжнародного іспиту IELTS

How-to-send-IELTS-scores-to-universities

Нарешті наші студенти отримали довгоочікувані результати іспиту IELTS, який було проведено 09 березня 2019 у Черкасах. Завдяки ґрунтовній підготовці до занять та професіоналізму викладачів центру  цілі та мрії наших студентів стають реальністю!  Юліанна Н., Богдан З. та Артем Щ. відтепер мають  змогу стати студентами престижного коледжу в Канаді та Польщі; Олена Г. виконала одну з умов для присвоєння вченого звання доцента та участі у міжнародних проектах для викладачів ВУЗів. А Ви готові перетворювати мрії на реальність?

Відгук Артема Щ.: “Керівництво лінгвістичного центру SVITMOV.ck, так само як і викладач, вкрай професійно відносились до організації та змісту занять. Викладачка завжди знала відповідь на будь-яке, навіть саме каверзне запитання, що стосувалося англійської мови та формату іспиту, що є свідченням її високої кваліфікації. В подальшому це допомогло мені успішно здати іспит. Дуже вдячний ЛЦ SVITMOV.ck за якісну підготовку!”

Відгук Олени Г.: “З великою повагою і щирим серцем висловлюю вдячність викладачам лінгвістичного центру SVITMOV.ck, які своїми професійними знаннями і людським ставленням забезпечили ефективну підготовку до іспиту IELTS, особливо Юлії Коляді і Марині Півторак. Вміння адміністрації враховувати побажання клієнтів та знаходити компроміси додає бонусів команді. Якщо обирати якісні і професійні курси іноземних мов – то це, безумовно, SVITMOV.ck!”