Блог

Як почати розуміти іноземців?

«Я вже маю базові знання граматики та лексики з англійської мови, але зовсім не розумію носіїв мови. Чому?» Потрібна допомога розібратися у цьому питанні? Маємо для вас корисну інформацію⬇️

Детальніше

Відкрито запис на курси чеської мови

А у нас гарна новина! Відтепер ЧЕСЬКА мова стає доступною для кожного – відкрито набір на курси чеської мови для дорослих та підліків з “нуля”.  Для кого корисна ця інформація:
для абітурієнтів, що планують вступати в ВИШі Чехії;
для дорослих, які їдуть працювати в Чехію.

Детальніше

Навіщо на заняттях потрібні проекти?

«Навіщо на заняттях з англійської діти виконують проекти? Як це пов’язано з вивченням мови? Чи варто витрачати час на творчі завдання?» – часто запитують батьки після занять, на яких діти займаються «творчістю», як правило, це створення поробок з паперу, аплікацій, презентацій та рольові вистави. 📣 Сьогодні на це питання відповідає наш експерт по навчанню англійській мові дошкільнят та школярів молодшого шкільного віку, Світлана Пазюк. 

Детальніше

Як підтримувати свій рівень англійської і не забути вивчене?

📣“Як підтримувати свій рівень англійської і не забути вивчене?” – часто запитують мене мої студенти, коли закінчують курси або йдуть на канікули”, – розповідає викладач англійської Марина Гребінюк.📣

Детальніше

Який прохідний бал в TOEFL?

“Мої студенти часто запитують, який прохідний бал в TOEFL” – ділиться досвідом наш викладач, експерт у підготовці до TOEFL, Марина Півторак. 👩‍🎓
✔️“Test of English as a Foreign Language – це міжнародний іспит, який допомагає вступити до більш ніж 2400 коледжів та університетів США або Канади.

Детальніше

Що краще – заняття в групі чи індивідуально?

Відповідаємо на питання: “Що краще – заняття в групі чи індивідуально?”

«Заняття в групах більш ефективні, якщо Вам потрібна реальна жива мова та вміння спілкуватися, а не суха граматика чи вміння перекладати та зубрити тексти. Саме розвиток навичок говоріння та слухання максимально тренується в групі, адже група – це природне середовище для спілкування.

Детальніше

English Weekend

У березні та квітні 2018 року в нашому центрі проводився English Weekend з носієм мови з США. Кожне заняття охоплювало академічний та практичний сегменти. Діти створювали арт-проекти та презентації, проводили наукові експерименти, постійно спілкуючись англійською мовою.

Детальніше