Як підтримувати свій рівень англійської і не забути вивчене?

180612-memory-ideas-tricks-devices-ac-451p_d28ab24565f569bce0e8d5a1b052eab2.fit-760w

📣“Як підтримувати свій рівень англійської і не забути вивчене?” – часто запитують мене мої студенти, коли закінчують курси або йдуть на канікули”, – розповідає викладач англійської Марина Гребінюк.📣

“Саме читання текстів англійською допоможе не розгубити знання, отже декілька порад, як це робити:
💡Замініть мову на ваших девайсах на англійську. Спочатку буде незвично, але потім ви звикнете і не будете панікувати, коли потрібно буде працювати з програмами на англійській мові.
💡Почніть читати книги в оригіналі на цікаві та близькі для вас теми, ваш багаж знань з цієї тематики допоможе розуміти прочитане. Не намагайтесь зрозуміти кожне слово, просто сконцентруйтесь на тому, що вам зрозуміло і за допомогою природної здогадки ви зможете зрозуміти основну думку.
💡Читайте для задоволення, тобто обирайте книги, де кількість незнайомих слів не перевищує 6-7 слів на сторінку. Це допоможе вам заглибитись в процес читання і не відволікатись на перевірку слів у словнику”.

🖊“Додаю декілька корисних посилань для охочих читати англійською”:
https://english-e-reader.net/
https://sites.google.com/site/knigi150/knigi
https://digilibraries.com/
http://www.classicbookshelf.com/

📢 Нагадуємо, що наш центр працює восьмий рік, за цей час 10000+ студентів успішно пройшли навчання іноземним мовам та здійснили свою мрію, 90+ осіб здали іспит IELTS за допомогою наших викладачів, 150+ учнів здали Кембриджські іспити з англійської мови. Ми навчимо Вас говорити англійською мовою, звертайтеся!
🖊Записуйтесь на заняття за телефоном ☎️ 098 55 00 838 або натискайте записатися.