Курси для школярів

 

ЗАПИСАТИСЯ

Школярі молодшої школи 

Лінгвістичний центр «SVITMOV.ck» пропонує курси для школярів від 6 до 12 років. Під час навчання дітей молодшої школи ми використовуємо комунікативну методику, яка вчить дітей висловлювати свої думки і спілкуватися іноземною мовою, що дає дає можливість закласти  потужний базис для їхньої майбутньої освіти і життя в цілому. Адже без знання іноземної мови зараз не обійтися! 

Школярі середньої школи

Для школярів середньої школи ми використовуємо тестування, щоб сформувати групу по віку та рівню. Спочатку викладач проводить співбесіду та письмовий тест, а потім записує у групу з відповідним рівнем знань. Тому в нашому центрі є по 2-3 групи одної вікової категорії, але вони на різних етапах навчання. Протягом шкільного року викладач здійснює постійний контроль прогресу за допомогою тестів та повідомляє батьків про успіхи їх дітей.   

Для занять використовуються оксфордські та кембриджські програми навчання, які враховують вікові і психологічні особливості підлітків. Спілкування з носіями мови, креативні методи роботи під час заняття, дискусії, рольові ігри допомагають школярам добре засвоїти матеріал і використовувати його надалі.

Завдяки невимушеній та позитивній атмосфері, сприятливій для навчання, учні із задоволенням відвідують заняття та беруть участь у міжнародних проектах у свій вільний час. Наші студенти вже спробували себе у проектах від Oxford University Press та Сambridge University Press.

ЗАПИСАТИСЯ

Підготовка до ЗНО

Для  старшокласників лінгвістичний центр «SVITMOV.ck» пропонує ефективні курси підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови. У процесі підготовки використовується література, схвалена і рекомендована Міністерством освіти і науки України, а також автентичні додаткові матеріали і посібники іноземних видавництв.

Пройшовши курс підготовки до ЗНО в «SVITMOV.ck», учні отримують знання про критерії оцінювання; опановують стратегії виконання завдань; удосконалюють знання граматики іноземної мови; покращують словниковий запас; навчаються працювати з текстами й висловлювати свої думки в письмовій формі. Під час підготовки старшокласники проходять пробне тестування ЗНО  в умовах реального іспиту, що дає їм змогу відчувати себе значно впевненішим і мати всі шанси на високий результат на ЗНО.

ЗАПИСАТИСЯ