Проведення 3-ої сесії іспитів Cambridge English в Черкасах

MyCollages

Інформуємо Вас про те, що 10 березня 2018 року відбулась сесія Кембриджських іспитів з англійської мови на отримання міжнародного сертифікату. Місце проведення  – лінгвістичний центр  SVITMOV.ck (Черкаси). Чекаємо на результати, які будуть відомі через 4-6 тижнів після проведення іспитів.

Кембриджські екзамени з англійської мови створені екзаменаційним департаментом всесвітньо відомого університету Кембридж, Сambridge English Language Assessment, в Великобританії. Високоякісна система тестування дозволяє чітко розуміти прогрес у вивченні мови відповідно до Загальноєвропейської шкали рівнів мовної компетенції (Common European Framework of Reference).

У 2016 році наш лінгвістичний центр SVITMOV.ck, був зареєстрований як центр підготовки до міжнародних іспитів Сambridge English Language Assessment (UAPC 000307) та  10 березня 2018 року була проведена вже третя виїзна екзаменаційна сесія на території нашого центру  для здачі наступних іспитів:

  • YLE (Starters, Movers, Flyers) для дітей віком 7-12 років;
  • KET for Schools (A2) для дітей віком 12-16 років та дорослих;

Всі екзаменаційні роботи відправляються на перевірку до Кембриджу (Великобританія), де перевіряються професійними екзаменаторами.