Який прохідний бал в TOEFL?

toefl

“Мої студенти часто запитують, який прохідний бал в TOEFL” – ділиться досвідом наш викладач, експерт у підготовці до TOEFL, Марина Півторак. 👩‍🎓
✔️“Test of English as a Foreign Language – це міжнародний іспит, який допомагає вступити до більш ніж 2400 коледжів та університетів США або Канади.

Щодо прохідного балу – справа в тому, що його немає. Все залежить від вимог вишу в тій країні, де ви будете перебувати, та, як правило, це не нижчі 80 балів зі 120 можливих.
✔️Під час підготовки до складання тесту, треба звернути увагу на такі тонкощі:
💡Кожен розділ тесту обмежений часовими рамками, тобто вкрай важливо правильно розрахувати свій час. Допоможе в цьому відлік часу, який ви будете бачити на екрані комп’ютера під час іспиту.
💡Якщо ви закінчите будь-яку частину раніше, ви можете перейти до наступної, але в такому випадку ви НЕ зможете повернутись до попередньої частини.
💡Необхідно розуміти, що для отримання бажаного результату у всіх частинах екзамену вимагаються знання про структуру іспиту та типи завдань. Наприклад, Writing містить інтегроване завдання, що включає роботу з аудіо та текстом, враховуючи які, треба дати письмову відповідь на задане питання.
✔️Сертифікат TOEFL дійсний протягом двох років. Майте на увазі, що в деякі вузи вимагають, щоб тест був зданий не більше 18 місяців тому. Перевірка результатів триває два тижні, а доставка сертифікату в Україну може зайняти більше місяця”.
🖊У нашому лінгвістичному центрі ви маєте можливість отримати підготовку до TOEFL, завдяки якій ви легко зможете зорієнтуватись в завданнях та особливостях тесту та скласти його на бажаний результат.🎯🎯🎯
🖊Наш лінгвістичний центр займається підготовкою студентів до міжнародних іспитів, в тому числі до TOEFL, протягом 8 років. Записуйтесь на заняття за телефоном ☎️ 098 55 00 838 або  натискайте записатися.